Συχνές Ερωτήσεις

Κρατάω τα στοιχεία επικοινωνίας των ασθενών στο e-mail μου, τον ιατρικό τους φάκελο σε αρχεία word ή excel και τα ραντεβού στην ατζέντα μου. Τι παραπάνω θα μου προσφέρει το ιατρικό λογισμικό Medicine Office;

  Το ιατρικό λογισμικό Medicine Office έχει όλα τα στοιχεία των ασθενών, τον ιατρικό τους φάκελο, το ιατρικό ιστορικό τους, το ιστορικό των εξετάσεων και τα ραντεβού συγκεντρωμένα στο ίδιο περιβάλλον, οργανωμένα με τρόπο που σας επιτρέπει να έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Είναι ασφαλή τα δεδομένα μου; Ποιος άλλος τα βλέπει;

  Κρατώντας τα δεδομένα σας στον υπολογιστή, στο κινητό και στην ατζέντα σας πολλά μπορούν να πάνε "στραβά" όπως η καταστροφή του σκληρού δίσκου, η κλοπή του κινητού ή απώλεια της ατζέντας. Το ιατρικό λογισμικό Medicine Office είναι μια internet cloud υπηρεσία, όπως πχ το drop box, κι έτσι εξ' ορισμού, εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο ασφάλειας και διαθεσιμότητας των δεδομένων σας (ακεραιότητα και προστασία), καθώς και πρόσβαση σ' αυτά μόνο από εσάς.

Πώς έχω πρόσβαση στο ιατρικό λογισμικό Medicine Office;  

  Το ιατρικό λογιαμικό Medicine Office είναι προσβάσιμο μέσω internet. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή, απ' όπου κι αν βρίσκεστε και από οποιαδήποτε συσκευή (PC, Laptop, Mac PC, Smartphone, Tablet) μέσω ενός περιηγητή ιστοσελίδων (Chrome, Mozilla) αρκεί αυτή να έχει συνδεθεί στο internet.

Αν έχω κάποιο πρόβλημα, με ποιον θα επικοινωνήσω;

  Η ομάδα του Medicine Office είναι πάντα στη διάθεσή σας για να λύσει οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα σας σχετικά με την εφαρμογή του Medicine Office.

Σε περίπτωση που επιθυμώ να σταματήσω να χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες του Medicine Office, τι γίνεται με τα δεδομένα μου;

  Ο λογαριασμός σας δεν κλειδώνει οπότε έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες σας, απλώς δεν θα μπορείτε να τις επεξεργαστείτε και να αποθηκεύσετε νέες πληροφορίες.

Είναι το ιατρικό λογισμικό Medicine Office σύμφωνω με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (General Data Protection Regulation);

  Ναι, πλήρως.

  Η παραπάνω είναι ενδεικτικές συχνές ερωτήσεις ατόμων που ενδιαφέρονται για το ιατρικό λογισμικό Medicine Office. Εάν έχετε περισσότερες απορίες είμαστε στην διάθεση σας για να απαντήσουμε!